קמחלס - בוטקה ללא גלוטן בתל אביב >>> כל הפרטים בבלוג של דביר בר

קמחלס – בוטקה ללא גלוטן בתל אביב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בסוף השבוע האחרון נפתח קמחלס - בוטקה ללא גלוטן בתל אביב שבו תמצאו בדיוק את מה שתרצו לאכול ולקנות לסוף השבוע

ביום חמישי שעבר, נפתח לראשונה קמחלס – בוטקה ללא גלוטן בתל אביב ובו כמה מוצרים ומנות שוות במיוחד והכל – ללא גלוטן.

מי שאחראי על המיזם הוא גד כרמי, עורך דין לענייני נד״לן במקצועו שבעקבות אי סבילות לגלוטן ממנה הוא סובל, הוא החליט לפתוח במקום השייך למשפחתו בוטקה חדש ושווה במיוחד שבו הוא מוכר מוצרים ומנות ללא גלוטן.

הבוטקה שוכן כאמור במרכז ת״א ובו תמצאו לחמים נהדרים של ערן זינו מהגלוטריה וכן את השניצל המפורסם של הגלוטריה אך הפעם ללא תוספת הפירה המפנק אלא בפיתה טריה ללא גלוטן.

עוד תמצאו בקמחלס, פיצה עם הבצק של הגלוטריה, כריכים ללא גלוטן ומוצרים נוספים המיוצרים על ידי הגלוטריה.

חדש במרכז תל אביב. צילום: פייסבוק קמחלס
חדש במרכז תל אביב. צילום: פייסבוק קמחלס

קמחלס מצטרפת בכך למקומות נוספים אשר רוכשים בצקים ומוצרים מהגלוטריה ומוכרים אותם לקהל הרחב ובהם מסעדת Kazze בירושלים אשר מוכרת בעיר הבירה את הפיצות, הניוקי והלחמים תוצרת הגלוטריה וחנות גולוטן באבן יהודה שמוכרת בסופי השבוע גם היא את הלחמים של הגלוטריה, כמו גם חנות פינוקיצ׳ן בנס ציונה שמוכרת את מוצרי גלוטריה.

עוד בקמחלס תוכלו למצוא מאפים של מאפיית אמל יאסין ובהם פיתה עם זעתר ועוד.

בקמחלס אין מקומות ישיבה בשלב הזה וכרגע ניתן לרכוש מנות ומוצרים בטייק אווי בלבד.

ואיך המחירים? על כיכר לחם יווני או לחם אגוזים תשלמו 29 ש״ח, על לחם בריוש (קסטן גדול) תשלמו 38 ש״ח, על באגט 20 ש״ח, על בייגל 10 ש״ח.

סנדוויץ מוצרלה או טבעוני יעלה 30 ש״ח, שניצל בפיתה יעלה 45 ש״ח, שליש פיצה יעלה 25 ש״ח (מגש 62), דניש שוקולד 18 ש״ח, שבלול קשקבל ותרד יעלה 18 ש״ח, דניש קינמון ואגוזי מלך 18 ש״ח, מאפין גזר 14 ש״ח, גאלט תפוחים 22 ש״ח.

לוגו קמחלס
לוגו קמחלס
פיצות, פיתות ושניצל ללא גלוטן. צילום: פייסבוק קמחלס
פיצות, פיתות ושניצל ללא גלוטן. צילום: פייסבוק קמחלס

קמחלס מצטרפת בכך לשורה של מקומות ברחבי הארץ בהם ניתן להשיג מאפים טריים ללא גלוטן ובהם בליקמח, טופלו במעלה תרשיחה, ברדברי באור יהודה, פינובייקרי בנס ציונה, גלוטן פרי בחיפה, בית המאפה של אמל יאסין, המאפיה של יניב צמח בפתח תקווה ועוד.

 

שעות הפעילות: חמישי ושישי מ-9:00 בבוקר ועד 16:00-17:00 אחר הצהריים או עד גמר המלאי

כתובת: דרויאנוב 5, ת״א, בית כלל

גם השניצל של הגלוטריה כאן. צילום: פייסבוק גלוטריה
גם השניצל של הגלוטריה כאן. צילום: פייסבוק גלוטריה

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

לפוסט הזה יש 7 תגובות

  1. תודה על האיפורמציה.
    יש רק בעיה קטנה אחת, רוב המוצרים ללא גלוטן , עשויים מתירס, או תפ"א, או כוסמת.
    יש אנשים שהדברים האלה ממש לא מתאימים להם , פרט לעובדה שתירס לא מתאים לאף אחד.
    הדבר הטוב ביותר הוא להשתמש בקמח אורז כי הוא מתאים לכולם ( כל סוגי הדם), והוא נטול לקטינים .

  2. היי אנו חרדים והבת שלי צליאקית. יש המון חרדים שכמהים למסעדה /ת מאפה בכשרות מתאימה.
    בבקשה תוסיף מה הכשרות של המקום כשאתה מפרסם אותו. ואם ידוע לך על מקומות כשרים בבקשה שלח אליי חזרה

    תודה רבה!

    1. דביר בר

      רחל שלום. למקום אין כשרות משל עצמו. הוא מוכר את מוצרי הגלוטריה ומוצרי אמל. יש לבדוק מול היצרנים לגבי כשרויות

  3. האם יש ללא גלוטן וללא ביצים

    1. דביר בר

      יש פירוט מרכיבים על המוצרים הנמכרים

  4. הי דביר תודה על המידע, מה עם הכשרות במקום החדש הנל?

    1. דביר בר

      רחל שלום. למקום אין כשרות משל עצמו. הוא מוכר את מוצרי הגלוטריה ומוצרי אמל. יש לבדוק מול היצרנים לגבי כשרויות

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
דילוג לתוכן