לאחר שהיתה רשת הפיצות הגדולה הראשונה בישראל להשיק פיצה ללא גלוטן, משיקה פיצה האט בסיס חדש לפיצות ללא הגלוטן בשיתוף מולינו בייקרי
חדשות משמחות לצליאקים בישראל: רשת פיצה האט, שהיתה הרשת הגדולה הראשונה בישראל להשיק פיצה ללא גלוטן, יוצאת החודש במהלך חדש ופורץ דרך ומשיקה בסיס חדש לפיצות ללא הגלוטן של הרשת בשיתוף מולינו בייקרי.
המהלך נולד בסמוך לכניסתה של עדית בכר, מנכ״לית רשת פיצה להאט לתפקידה. לבכר, בת צליאקית והיכרות מעשית עם קמחי מולינו מהמטבח הבייתי שלה וכך נולד הרעיון שאיפשר את השינוי ושיפור בצק הפיצה ללא הגלוטן בו משתמשת רשת פיצה האט.
את החיבור בין פיצה האט למולינו בייקרי ערך דביר בר (בעל האתר שאתם קוראים בו כעת) וצרכן של פיצה האט. זו הפעם הראשונה שמולינו בייקרי מייצרים את בצקי הפיצה הנהדרים שלהם לרשת בפריסה ארצית כמו פיצה האט.

לאחר תקופת הרצה שקטה, השיקה בחודש ינואר רשת פיצה האט על כל סניפיה את הפיצה החדשה ללא גלוטן המבוססת מבצק על בסיס קמח מולינו ירוק שנאפה על ידי מאפיית מולינו בייקרי.
הבצק החדש שיצרה מולינו בייקרי עבור פיצה האט הופך את חווית הפיצה ללא פחות ממושלמת. הבצק האיכותי והכייפי עם הטעם הנהדר לצד הרכיבים האיכותיים של פיצה האט, הופכת את החוויה לטעימה במיוחד. המשלוח שאנחנו הזמנו הביתה וטעמנו, היה פשוט כייפי לכל המשפחה, לצליאקים וללא צליאקים כאחד.
בסניפי פיצה האט, תוכלו כבר עכשיו, ליהנות הן מפיצה מרגריטה והן מפיצה לבנה שנעשות בנפרד משאר הפיצות כך שכולם יוכלו ליהנות מפיצה מדהימה, עם 100 אחוז מוצרלה ובלי להתפשר.
אז איך זה עובד בפועל בסניפים? בצק מולינו מגיע לסניפי פיצה האט סגור בקרטונים ומוכן לעבודה.
הוראות ההכנה בסניף כוללות שטיפת ידיים, עטיית כפפות, הנחת הבצק על משטח ייעודי לפיצות ללג, שימוש ברוטב חדש שאינו נגוע בגלוטן וכן בגבינה חדשה. במקרה של פיצה לבנה, הרוטב הלבן נלקח מתוך כלי סגור של מנה אישית.
גם כלי המטבח בעת הכנת פיצה האט ללא גלוטן הם נפרדים.
הפיצות מבצק מולינו נכנסות לתנור בו נאפות גם פיצות רגילות, אולם הן על משטח רשת נפרד.
עם היציאה מהתנור נחתכות הפיצות בסכין ייעודית ונארזות בקרטון פיצה מסומן יעודי עם סימון מיוחד.
בסניפים קיימים כמובן בצקים מקמח רגיל, אולם אין קמח גולמי לצרכי קימוח (קימוח נעשה רק עם קמח תירס).
שימו לב- למרות כל הרשום לעיל, ניתן בהחלט להתקשר לסניף מראש ולבקש לדבר עם מנהל הסניף או המשמרת, ולוודא שלא יהיו אי דיוקים בתהליך.
מפיצה האט נמסר: ״אנחנו שמחים להשיק את שיתוף הפעולה עם מולינו בייקרי לטובת לקוחותינו שאינם צורכים גלוטן תוך שאנחנו מציגים בשורה קולינרית אמיתית עם בצק חדש וטעים במיוחד״.

