פיצה איטלקית ללא גלוטן - מתכון מושלם של דביר בר עבור פיצה ללא גלוטן

פיצה איטלקית ללא גלוטן

פיצה איטלקית ללא גלוטן מקמח חיטה כבר אכלתם? קבלו מתכון מושלם שיקפיץ אתכם ישר לאיטליה עם הקלאסיקה שכולם אוהבים: פיצה ללא גלוטן

רגע לפני המתכון עבור פיצה איטלקית ללא גלוטן אשתף כי את שף יונתן שרביט, שאתם מכירים כפיינליסט מתכנית הריאליטי ״משחקי השף״, אני מכיר כבר שנים לא מעטות עוד מהימים שבהם היה טבח במסעדות שונות.

כיום יונתן שף באירועים פרטיים ויועץ קולינרי והמפגש הזה איתו היתה הזדמנות נהדרת עבורי שנכין  יחד גרסה נהדרת לקלאסיקה איטלקית: פיצה ללא גלוטן, אבל לא סתם, פיצה איטלקית ללא גלוטן.

הבית של יונתן ומשפחתו, במושב סיתריה, נראה בדיוק כמו הבית שהייתם מדמיינים שיהיה לשף: כלי מטבח שווים תלויים במטבח, מגוון סכינים תלויים כחיילים ובחצר, איך לא, טאבון ענק ושווה.

פיצה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פיצה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר

רגע לפני שנתחיל במתכון רק אספר כי במתכון הפעם השתמשנו בתערובת קמחים על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן, פיתוח שקיים בשוק הקמחים מזה מספר שנים. יש לומר: למרות שמדובר במוצר ללא גלוטן, עדיין יהיו צליאקים רבים שיהיו רגישים אליו בשל רגישות לחיטה בנוסף לגלוטן. ההמלצה של רופאי המשפחה והגסטרו היא לא לצרוך את הקמח הזה בשנה הראשונה לגילוי הצליאק.

ניתן להכין את המתכון הזה גם מתערובת שאינה על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן כמו קמח מולינו ירוק, קמח פנריה ירוק או קמח schar ללחמים.

ועוד דבר אחד וחשוב לפני שנתחיל פיצה איטלקית ללא גלוטן: תשכחו מההרגלים שלכם בכל הקשור להכנת פיצות כי במתכון הבא טמונים כמה שינויים לצד כמה טיפים חיוניים להצלחת המתכון.

אז שנתחיל?

יונתן שרביט. צילום: דביר בר
יונתן שרביט. צילום: דביר בר
כמו באיטליה. צילום: דביר בר
כמו באיטליה. צילום: דביר בר

המרכיבים עבור 2 משטחי פיצה בגודל M (פיצה זוגית):

חצי קילו (500 גר׳) תערובת על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן (או קמח אחר איכותי ללא עמילן חיטה ללא גלוטן)

400 מ״ל מים קרים (טמפ׳ אידיאלית – 4 מעלות)

7 גר׳ (כף) שמרים יבשים

15 גר׳ (2 כפיות) מלח שולחן

25 גר׳ (3 כפות) שמן זית איכותי + 2 כפות

למתכון תזדקקו גם ל-2 ניירות אפיה ו-2 שקיות אוכל

קופסת עגבניות מרוסקות

400 גר׳ גבינת מוצרלה מגוררת איכותית

חצי כוס עלי בזיליקום טריים שטופים

קמצוץ מלח גס

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר, תוך שימוש באביזר המכונה ״גיטרה״ (ולא עם וו לישה כמקובל בבצקים עם גלוטן), נשים את הקמח והשמרים ונערבב בין השניים מספר שניות. לאחר מכן, ובהדרגה, נוסיף את המים ונמשיך בפעולת הלישה במהירות בינונית. לאחר כשתי דקות לישה, נוסיף את מלח השולחן ונמשיך ללוש כארבע דקות נוספות עד לקבלת בצק דביק.

כעבור ארבע הדקות, נעצור את המיקסר ובעזרת ״קלף״, ננקה את הדפנות של הקערה ונרכז את בצק במרכזה. נוסיף את שמן הזית בתנועה סיבובית לאורך דפנות הקערה ונמשיך בפעולת הלישה של המיקסר דקה אחת נוספת תוך שאנחנו מוודאים בעזרת קלף הפלסטיק, כי שמן הזית מגיע עד לקרקעית קערת המיקסר ועוטף את כל חלקי הבצק. חשוב: לא להיבהל מהדביקות של הבצק, רבים מהבצקים ללא הגלוטן דביקים בשלב הזה של ההכנה, אין צורך להוסיף קמח.

כדאי לדעת: בבצקים ללא גלוטן, כדאי ומומלץ להשתמש באביזר גיטרה בשימוש במיקסר מאחר ובהעדר הגלוטן בבצק, אין צורך למעשה בלישה ארוכה (שפותחת את הבצק והגלוטן שבו) אלא יותר בפעולת עירבול ואיסוף החומרים לכדי בצק.

נמשיך. בעזרת קלף מפלסטיק (או מרית מסיליקון למי שאין)ֿֿ, נגרוף את הבצק מדפנות קערת המיקסר ונחלק אותו לשניים (למי שיש משקל בייתי, עדיף לשקול, למי שאין, לפי טביעת עין). כל אחד משני החלקים אמור לשקול כ-450 גר׳.

קראסט פיצה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
קראסט פיצה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פיצה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פיצה קאפוטו ללא גלוטן. צילום: דביר בר

כעת, נפתח את שתי שקיות האוכל ובכל אחת מהן נשים כף שמן זית ונמרח את פנים השקית היטב כך שכולה תהיה שמנונית.

בעזרת קלף הפלסטיק ובידיים משומנות (או עם כפפות משומנות), נעביר מחצית מהבצק לכל אחת משתי השקיות ונסגור אותן. נניח במקום מוצל וקריר (כמו מקרר) להתפחה בת 45 דקות לפחות (הבצק יכול להיות במקרר עד שלושה ימים).

כשאנו רואים שהבצק תפח, נחמם תנור ל-250 מעלות בפעולת טורבו. במקביל, נוציא לפי הצורך והרצון, כדור בצק אחד בכל פעם, ועל נייר אפיה משומן (שמונח על תבנית אפיה)  ובידיים משומנות, נפתח את הבצק תוך שבתחילה אנחנו מייצרים שוליים תוך יצירת ״בור״ במרכז הבצק ואט אט, באיטיות ובסיבוב מתמיד, נרחיב את שטח הפיצה עד שהיא תגיע לגודל פיצה בינונית ועובי הבצק באמצעה של הפיצה הוא כחצי ס״מ (ראו דוגמא בתמונת הבצק עם הרוטב שכאן בפוסט). נעזר ב״קלף״ כדי לעבד את הביצה לצורה עגולה.

רגע לפני שאנחנו מורחים רוטב על הבצק, נחורר מספר חורים על פני שטח בצק הפיצה בעזרת מזלג ונכניס את תבנית האפיה שעליה נייר האפיה והבצק שלנו, לאפיה של כ-5 דקות עד שהבצק מתחיל להיות ממש מעט אפוי (לא להגיע למצב שבו הוא קשה וחום אלא שרק יתחיל לקבל התחלה של צבע). בדיוק בשלב הזה, נוציא את תבנית האפיה מהתנור בזהירות רבה תוך שימוש בכפפות מונעות חום או במגבת, ונניח על הכיריים. 

בעזרת כף, נמרח את רוטב העגבניות שלנו על בסיס הפיצה שיצרנו ומעליו, נפזר מחצית מכמות גבינת המוצרלה, נבזוק קמצוץ מלח גס ונחזיר לתנור ל-10 דקות או עד שאתם רואים ששןלי הפיצה בצבע זהוב והגבינה מבעבעת.

נוציא את מגש הפיצה מהתנור, ובזהירות רבה, נחתוך את הפיצה, נניח מעליה עלי בזיליקום טריים, נחתוך ונגיש חם.

ניתן כמובן לתבלן עם תבלין צ׳ילי גרוס, אורגנו טרי או כל תבלין נוסף שאוהבים.

בהצלחה ובתיאבון!

דביר

הכנתם פיצה ללא גלוטן מהמתכון הזה? אשמח שתתייגו אותי בפייסבוק או באינסטגרם כדי שאראה את המנה שלכם ואוכל לפרגן לכם בחזרה



אי אפשר לאכול רק חצי פיצה. צילום: דביר בר
אי אפשר לאכול רק חצי פיצה. צילום: דביר בר
פיצה נהדרת מעמילן חיטה ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פיצה נהדרת מעמילן חיטה ללא גלוטן. צילום: דביר בר

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

מסעדות ללא גלוטן בברצלונה. צילום: יח״צ
המלצות חו״ל

ברצלונה ללא גלוטן

טסים לספרד? קבלו את רשימת מסעדות ללא גלוטן בברצלונה, ושתהיה טיסה נעימה. ברצלונה ללא גלוטן

קרא עוד »

לפוסט הזה יש 69 תגובות

  1. אתי

    אני מחפשת סדנא ללמוד איך להכין עוגות לחם וםיצות ופיתוח ולחמניות מקמח מולינו או קמח קאפוטו… אשמח להבין

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי אתי, לצערי אין לי מידע לגבי סדנת עוגות, לחם ופיצות ופיתות בשלב זה, אני מקווה שאוכל לעשות סדנה כזו בשנה הבאה. במידה ותהיה כזו, כמובן אפרסם אותה בבלוג
      תודה
      דביר

    2. חופית - חוף

      היי דביר הספר שלך מככב אצלי במטבח
      כל פעם מנסה ומצליחה בזכות ההסבר המדוייק שלך וכמובן המתכונים מדהימים!
      האם אפשרי לעשות את הבצק בלישה ידנית?
      והאם אפשרי קמח שריי B?

      1. Avatar photo
        דביר בר

        תודה! אפשר לישה ידנית. לא ניסיתי את המתכון הזה עם שר בי

  2. מאיה

    פתחתי שקית של הקמח וראיתי שיש בו נקודות שחורות והקמח לא לבן לגמרי, האם תקין?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      כן!

      1. רחל סבח שחר

        האם לפיצה אפשר להשתמש בקמח קוואקר?

        1. Avatar photo
          דביר בר

          היי. לא ניסיתי

  3. רותי

    הי דביר
    אני נהנת מאד מהמתכונים שלך. שאלתי האם להתייחס לקמח קאפוקו כמו לקמח רגיל או כמולקמח מולינו?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי רותי
      קמח קאפוטו דומה לקמח מולינו החדש (עם האריזה הכחולה) ולא לקמח מולינו הירוק.
      המתכון הספציפי הזה נוצר עם קמח קאפוטו וכל היחסים מתייחסים אליו.

      1. שי

        וואי נפילה.. לא יצא לי בכלל.. אוף.. מיואשת

        1. Avatar photo
          דביר בר

          עם איזה קמח הכנת?

    2. שיראל

      יש אפשרות להכין את זה מעמילן חיטה ? ללא גלוטן?

      1. שיראל

        וגם הכמות אתה יכול להסביר לי כמה זה לפי כפיות נגיד כפית שמרים ?

        1. Avatar photo
          דביר בר

          2 כפיות שמרים יבשים זה בערך 10 גרם

      2. Avatar photo
        דביר בר

        בהחלט

  4. שרי בר

    בוקר טוב מה ההבדל בין קמח קפוטו לקמח מולינו ? האם אפשר מ קמחים האלה לאפות עוגת שמרים קראנץ ללא גלוטן ? תודה

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי שרי, קמח קפוטו וקמח מולינו (הכחול) שניהם מבוססים על עמילן חיטה. הם מעט שונים במרכיבים שלהם. יכול להיות שניתן להכין מהן עוגות אבל טרם ניסיתי ולכן אני לא יכול להמליץ על משהו שטרם התנסיתי בו בעצמי

  5. נעמי

    שלום, כתבת שברכיבים של קמח קאפוטו יש סויה. ראיתי שזה גם כתוב באתר אחר. אני יודעת שברוב הלחמים ללא גלוטן שמים סויה אבל אני לא רואה את זה ברכיבים על השקית שלי. שאלתי את המוכר במפורש אם יש בו סויה לפני שקניתי. האם יש שם אחר לסויה? קניתי עכשיו ויש מישהו במשפחה שלא אוכל סויה, לכן חשוב לי לדעת לפני שאני מכינה אותו. הרכיבים על השקית: קמח חיטה ללא גלוטן, דקסטרוז, עמילן תירס, קמח כוסמת, קמח אורז, סיבים תזונתיים מזרעי פסיליום, מסמיך (E412), חומר טעם וריח. שאלה נוספת: האם בקמח מולינו מחיטה יש סויה?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי נעמי
      בדקתי שוב את הנושא ואכן ישנה סתירה. מקור הסתירה נובע ככל הנראה בטעות שמקורה באתר אמזון שם בתיאור המוצר מצוין קמח סויה בעוד כפי שאת רואה וגם אני, הוא אינו מופיע על האריזה עצמה. פניתי כעת לנציג אמזון בצ׳אט והם יבדקו את הנושא ויתקנו. אני רוצה לומר בזהירות שכפי הנראה – אין סויה במוצר אבל מאחר ואני נוקט במשנה זהירות, ממליץ להמתין עד לתום הבדיקה.
      לאחר שהם יסיימו אותה, הם יעדכנו אותי ואני אתקן את הבלוג בהתאם למה שיאמרו לי. אעדכן

  6. תמי

    הי דביר. ראשית תודה רבה על המתכונים המעולים!
    שאלה קטנה…עד כמה שקראתי במתכונים, מכינים בצק שמרים מים חמימים ומניחים אותו להתפחה במקום חמים. במתכון שלך משתמשים במים קרים ומתפיחים במקרר. למה זה ככה בעצם?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי תמי. שתי סיבות: האחת, במתכוני שמרים לרוב משתמשים בקמח רגיל עם גלוטן ולהתפתחות הגלוטן ולטמפרטורת הבצק והמים יש חשיבות. בקמחים ללא גלוטן, אין גלוטן שיתפתח ולכן השינוי.
      עם זאת, יש גם את עניין מזג האוויר. לפעמים כשמזג האוויר בחוץ קר מדי או חם מדי – נעדיף לתת לבצק קונטרה בדמות מקום קריר יותר או חמים יותר

  7. עדי

    היי דביר, קודם כל יש לך מתכונים והסברים מדהימים!!! ולגבי המתכון הזה, יש אפשרות להכין את המתכון מ500 גר קמח מולינו הכחול ?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי עדי. תודה רבה על הפירגון!! כיף לקרוא
      אפשר בהחלט להכין גם עם המולינו הכחול.

  8. שני

    היי דביר,
    קודם כל תודה על כל הפעילות שלך עם הבלוג, תורם המון.
    ההתפחה חייבת להיות בשתי שקיות נפרדות? לא מומלץ להתפיח את הבצר במקרר בתוך קערה?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי שני. תודה רבה על המחמאות!!
      ההתפחה בשתי שקיות היא גם הדרך היותר איטלקית קלאסית של פיצריות וגם כדי בסופו של דבר יש פה 2 כדורים ל-2 פיצות ולכן ההפרדה.
      יש שמתפיחים בצק בקערה במקרר, זה הרבה פעמים תלוי מזג אוויר, זה משהו שבקיץ יותר אפשרי ובחורף לא מומלץ אבל גם אם תתפיחי במקום מוצל עם מגבת או ניילון נצמד על השיש זה יהיה בסדר.
      במקרר יש לאנשים הרבה פעמים נטיה לשכוח את הבצק ולגרום לו להתפחת יתר

      1. שני

        הבצק תפח יפה במקרר וגם בזמן האפייה! יצא פשוט מושלם! (גם לטעמו של הלא צליאקי בבית)
        מרוב התלהבות שכחתי לצלם חח
        אז שוב תודה ענקית

        1. Avatar photo
          דביר בר

          איזה כיף לקרוא!! תודה רבה!!

  9. גל

    שלום, דביר.
    יש לי שאלה:
    אם רוצים להקפיא את הבצק (שיהיה בסיס לפיצה מוכן לפעם הבאה שרוצים פיצה), באיזה שלב הכי נכון להקפיא?
    1. בשלב ששמים את הבצק בשקית אוכל
    או
    2. בשלב שאחרי ההתפחה, כאשר מוציאים את הבצק מהמקרר
    או
    3. לאחר שאופים אפייה ראשונית בת 5 דקות?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי גל. תודה גם על המשוב. את ההקפאה מומלץ לעשות אחרי ההתפחה והאפיה הראשונית (לא להקפיא ישר אחרי האפיה אלא לתת לבצק להצטנן).
      אחרי הוצאה מהמקפיאף לתת לבצק לנוח כעשר דקות רבע שעה במהלכן יש לחמם תנור על 250 מעלות ולהכניס את הפיצה עם הרוטב, התוספות והגבינה לאפיה לפי המשך המתכון

  10. תומר

    היי דביר,
    אני והבת זוג הצליאקית שלי כבר פעם שלישית מכינים את המתכון מקמח מולינו וייצא ממש טוב, כיף וטעים מאוד!!
    תודה רבה רבה❤️❤️

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף לקרוא!! תודה רבה

  11. אנט

    שלום דביר.
    אני נהנת לקרוא את המתכונים שלך, תודה!
    יש לי שאלה, האם אפשר להשתמש בקמח מולינו במקום בקמח קאפוטו? אם כן, איזה צבע מהקמח מולינו?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי אנט. תודה רבה. אפשר להשתמש במולינו הכחול או הירוק לפיצה הזו

  12. מרב מנצור

    רציתי לדעת מה הכשרות של הקמח קאפוטו

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי מרב. אני לא בקיא בסוגי הכשרויות. אני מאמין שבאתר של פינוקיצ׳ן או באתר גולוטן שמוכרים את הקמח הזה תוכלי למצוא מידע לגבי סוג הכשרות

  13. נילי

    תודה על המתכון , אם אני אופה את הפיצה מקמח קאפוטו בטאבון , על איזה חום אתה ממליץ לאפות וכמה זמן

    1. Avatar photo
      דביר בר

      בשמחה רבה! לגבי טאבון, אין לי טאבון כך שלא ניסיתי לאפות אותו בטאבון בעצמי, מה גם שטאבונים הם קצת כמו תנורים, הם שונים זה מזה בנפח, בחום ובמהירות האפיה והעוצמות.

  14. אבישג

    היי דביר,
    אחרי עשרות פעמים שהכנתי את המתכון (ואני לא מגזימה), נזכרתי שצריך גם לפרגן 😆😊
    המתכון מצויין!!!! הפיצה משגעת!
    זה ללא ספק מתכון הפיצה הכי טוב שהכנתי.
    תודה רבה 🌺

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף לקרוא!!! המון תודה אבישג על המילים היפות

  15. עמית בר

    הי דביר, קודם כל תודה על הבלוג הזה!
    הכנתי כבר מספר פעמים את הפיצה עם קמח מולינו כחול. זו הפיצה הכי טובה שעד היום הצלחתי לייצר ללא גלוטן. הדבר היחיד זה שהבצק כאילו לא לגמרי נאפה מבפנים. בפעם האחרונה עשיתי כבר עשר דקות את הבצק בעצמו בתנור ועוד עשר דקות עם הרוטב והגבינה ואני גם ממש מרדדת אותו דק, אבל עדיין יש בפנים קטע שנשאר כאילו לא אפוי מספיק. רעיונות מה אני עושה לא נכון? או איך לשפר? תודה רבה!

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי עמית. זו תגובה שחוזרת על עצמה לעיתים בפיצות ללא גלוטן בשל ריבוי העמילניים בקמח. זה אמנם נראה קצת בצקי אבל זה לגמרי מוכן וטעים (: כדי לצמצם את התופעה אפשר לרדד את הפיצה קצת יותר או לתת לה עוד 2 דקות באפיה

        1. Avatar photo
          דביר בר

          תודה רבה

  16. אלי

    הפיצה הכי טובה שהכנתי .
    קרנצ'ית טעימה
    תודה רבה על המתכון

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף לקרוא!! תודה רבה על השיתוף! אשמח לתמונות אם ישנן

  17. אסתי

    היי,
    הכנתי, יצא מושלם, תודה!!

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף לקרוא!!! תודה ששיתפת

  18. נעמי

    הי דביר. אפשר להכין את הפיצה עם קמח קונדיטור? תודה רבה

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי נעמי. לא. קונדיטור הוא תחליף עמילני מאד לא מומלץ ובריא ואני מציע בחום שלא להשתמש בו בכלל אלא בתערובות איכותיות יותר בעלות מרכיבים טובים יותר

  19. אוריה

    שלום דביר, תודה רבה על כל המתכונים המפורטים והמדריכים.
    אני רוצה להכין את המתכון של הפיצה עם שמרית,
    האם צריך כחצי שקית שמרית?
    והאם מותר או יש צורך להשתמש במשפר אפיה?
    ובכלל לא בטוחה לגבי ההמרות בגרמים, חצי קילו קמח זה כ 3.5 כוסות?
    תודה רבה!

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי אוריה. מאד ממליץ לרכוש משקל פשוט מאחת חנויות הסטוק / חנות לכלי אפיה, דבר שייתן לך כמויות מדויקות של הדברים. כמו כן, בחנויות הסטוק אפשר למצוא גם כוס מידה ואז אין טעויות בכמה שמים.
      יש לי בבלוג טבלת המרה של משקלים ומידות. 7 גרם שמרים יבשים הם בערך כפית עם בטן קטנה.
      אסור להשתמש במשפר אפיה, הוא לא לצליאקים.
      כוס זה 140 גרם אז אכן 3.5 כוסות הם חצי קילו

  20. חן

    היי, רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את הבצק גם בלי מיקסר?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי חן. זה לא שאי אפשר להכין בצקים ללא מיקסר פשוט מדובר בעבודת לישה אינטנסיבית שתיקח לפחות עשר דקות וזה לא משהו שמתאים לכולם

  21. לילך

    אהלן האם הכוונה בשמן הזית זה 25 גרם סך הכל שזה שווה ערך ל2 כפות? או 25 גרם ועוד 2 כפות?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי. יש במתכון שמן זית גם בבצק עצמו וגם בשקיות שבהן מניחים את הבצק למנוחה

  22. ישראל

    היי דביר תודב על המתכון הנפלה רק רציתי לשאול האם אפשר להכין את הפיצה גם מקמח מולינו הכחול?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      בטח

  23. ויקי

    הי דביר,
    הכנתי את הבצק עם קמח מולינו ירוק, מדדתי ושקלתי את החומרים ושמתי טיימר על המיקסר שתי דקות לישה ועוד 4 דקות לישה ופעם ראשונה שהצליח לי ! יש לנו טאבון בייתי וזה חגיגה יותר טעים מלקנות בפיצרייה ,תודה רבה על המתכון המעולה וההסבר המפורט ! 👍💗💗

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף!!!

    2. עפרה

      ויקי שלום,
      גם לנו יש טאבון ביתי ורציתי לדעת איך הכנת את הפיצה. במתכון כתוב להכניס ל 5 דקות ואז להוציא ולמרוח את הרוטב והגבינה. איך את עושה בטאבון? נדרש להכניס לטאבון קודם שמורחים את הרוטב?

  24. סיון

    היי דביר
    האם כדאי להתפיח במקרר ל 24 שעות? כי בדרך כלל בבצק רגיל זה יוצא אפילו יותר טוב או שזה לא משנה?

    1. Avatar photo
      דביר בר

      היי סיון. אני מציע להצמד למתכון וייצא מעולה!

  25. שרון

    הובפתי בטעות 17 גרם וכבר ערבבתי רק את הקמח והשמרים היבשים, רעיונות מה להכין עם זה? חבל לי לזרוק
    קמח קאפוטו
    תודה תודה

    1. Avatar photo
      דביר בר

      מתנצל על הכיכוב במענה. לא יקרה כלום, אפשר להמשיך ולהשתמש

  26. ספיר

    מתכון מעולה דביר!
    הילד ממש ממש אהב, זה פי אלף יותר טעים מכל פיצה קנויה.
    תודה!

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיףףףף

  27. תהילה

    מתכון שלמות!!
    הכנתי לכל המשפחה ולא רק לצליאקים שביננו…
    תודה על ההסברים המדויקים על כל שלבי המתכון!

    1. Avatar photo
      דביר בר

      איזה כיף!

כתיבת תגובה

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן