סדנאות האפיה ללא גלוטן עם דביר בר- הרשמו עכשיו לסדנה ובוא ללמוד את סודות האפיה הטעימה ללא גלוטן! כל אחד ואחת יכולים (ההרשמה מגיל 16 ומעלה)
בואו ללמוד את יסודות האפיה ללא גלוטן במטבח הבייתי עם דביר בר, מחבר רב המכר ״עולם שלם ללא גלוטן״ שנרכש כבר על ידי למעלה מ-7000! בתים צליאקים.
בסדנה, שאורכה 3 שעות, תלמדו להכין לחמניות ללא גלוטן, עוגת שמרים ללא גלוטן, פיצה קריספית ללא גלוטן, בראוניז שוקולד מושלמים ללא גלוטן וגם…פסטה טריה ללא גלוטן!
הסדנה הינה פרונטלית עיונית ומתקיימת בבתים פרטיים ברחבי הארץ (ניתן גם ליצור קשר ולהזמין סדנה כזו אצלכם בבית במידה וישנם בין 8-10 משתתפים).
במהלך חודש ספטמבר יתקיימו סדנאות אפיה ללא גלוטן עם דביר בר בישובים הבאים:
15.9, יום חמישי, בחיפה, נותרו 3 מקוומות אחרונים, 17:30-20:30. לפרטים והרשמה לחצו כאן.
ב-20.9, יום שלישי, בישוב צופים לא הרחק מכפר סבא ומכוכב יאיר (סדנת בוקר) 10:00-13:00. נותרו מקומות. לפרטים והרשמה לחצו כאן.
ב-21.9, יום רביעי באבן יהודה בחנות גולוטן. 17:30-20:30. נותרו 2 מקומות. לפרטים והרשמה לחצו כאן.
לפוסט הזה יש 2 תגובות
מבקשת ללמוד בסדנא אפיה ללא גלוטן בבוקר גרה בכפר סבא .
גם אני גרה בכס ואשמח להשתתף בסדנה ללא גלוטן