סדנה איטלקית ללא גלוטן - בלוג Wheat Out - עולם שלם ללא גלוטן דביר בר

סדנה איטלקית ללא גלוטן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סדנה איטלקית ללא גלוטן חמישית יוצאת לדרך! ב-28.2.20 נכין ניוקי, פסטה, ארנצ׳יני, קנלוני ועוד. הרשמו עכשיו לסדנה

לפני כחצי שנה, נפגשתי עם רומי נדלר, שבין השאר, מעבירה סדנאות איטלקיות בביתה המושלם שבקיבוץ מגל (כרבע שעה מחדרה). במהלך המפגש המשותף שלנו הכנו יחד פסטה ללא גלוטן, ניוקי מדהימים, קנלוני מושלם, רביולי ועוד. 

המפגש והתוצרים שלו היו כל כך מוצלחים, עד שהחלטנו יחד לצאת בסדרה של סדנאות ללא גלוטן על מנת להעביר את הידע והכיף שבבישול איטלקי הלאה לקהל הצליאקים, משפחותיהם והציבור שנמנע מגלוטן.

ארבעת הסדנאות הראשונות והמוצלחות מאחורינו (את התמונות תוכלו לראות כאן בפוסט) וכעת אנחנו שמחים להכריז על מועד נוסף, חמישי במספר, לסדנה האיטלקית של רומי נדלר ושלי (דביר בר) שכל כולה ללא גלוטן.

ארנצ׳יני ללא גלוטן. צילום: דביר בר
ארנצ׳יני ללא גלוטן. צילום: דביר בר

סדנה האיטלקית ללא גלוטן אצל רומי בקיבוץ מגל ושבה גם אני (דביר בר) אקח חלק, תתקיים ביום שישי, 28.2.20, בין השעות 10:00 ועד השעה 13:00.

מה תלמד רומי בסדנה? הכנת פסטה טריה, ניוקי, קנלוני, ארנצ׳יני ועוד כל מיני הפתעות והכל כמובן ללא גלוטן.

 

רביולי ללא גלוטן. צילום: דביר בר
סדנה איטלקית ללא גלוטן עם רומי נדלר. צילום: דביר בר
רומי נדלר, סדנא איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רומי נדלר, סדנא איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר

עלות הסדנא היא 400 ש״ח למשתתף וישנם רק כ-20 מקומות ולכן מומלץ למהר ולהרשם ממש כאן >>> בוואטסאפ של רומי או במייל: Rominaelacucina@gmail.com
או טלפונית ב- 054-4719254.

  • תנאי תשלום: שריון מקום עם מתן אשראי לביטחון.
    ניתן לבטל עד שבוע לפני הסדנא ללא עלות
  • שבוע לפני הסדנא יתבצע חיוב באשראי (ניתן לשלם גם בהעברה/paybox), ללא החזר, אלא אם כן ימצא ממלא מקום
  • הקמח בו נשתמש בסדנא הוא קמח מולינו האיטלקי (תוית ירוקה).
  • נדגיש כי מטבחה של רומי אינו סטרילי מגלוטן אך נעשה המקסימום כדי לנקות את האזור מגלוטן. בסדנה נלמדות כל הטכניקות ונמסר כל המידע הנדרש כדי לייצר פסטה טריה ללא גלוטן בבית.
פסטה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רומי נדלר ודביר בר. צילום: סלפי
פסטות טריות ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטות טריות ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה טריה ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה טריה ללא גלוטן. צילום: דביר בר

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

סיגלית. מאפיה ללא גלוטן בהרצליה - דולסה T.S.
המלצות בישראל

מאפיה ללא גלוטן בהרצליה

דולסה T.S. מאפיה ללא גלוטן בהרצליה הצטרפה בשנה האחרונה למגוון המאפיות הפונות לצליאקים ומציעות שלל מוצרים ללא גלוטן. קבלו הצצה פנימה

קרא עוד »
רביולי ללא גלוטן. צילום: דביר בר
דביר מארח

סדנה איטלקית ללא גלוטן

ב-28.2.20 תתקיים זו הפעם החמישית סדנה איטלקית ללא גלוטן בהנחיית רומי נדלר ובשיתוף דביר בר. בסדנא נכין ניוקי, פסטה, פיצה, קנולי, רביולי ועוד. הרשמו עכשיו

קרא עוד »

לפוסט הזה יש 12 תגובות

  1. האם יש מפגשים אחר הצהריים /ערב

    1. דביר בר

      היי. בשלב זה לא, נעדכן כמובן במידה ודברים ישתנו

  2. שלום לדביר אבא של התאומים אני בארצות הברית יש לי כמה הערות שמן זית באפיה לא בריא אנא חשוב על סדנה שהיא טבעונית וגם ללא גלוטן בברכה מיכל בייטלר

    1. דביר בר

      היי מיכל. בהחלט תתכן סדנה עתידית שהיא גם טבעונית וגם ללא גלוטן, עוד מוקדם לדעת. לגבי שמן זית – לא נתקלתי במידע בשום מקום שהוא לא בריא באפיה, אשמח שתשלחי לי לינק על מה מבוסס המידע

  3. האם יש הקפדה על כשרות?

    1. דביר בר

      היי מימי. הסדנה מועברת בבית פרטי ואין כשרות לבית פרטי. המוצרים בהם משתמשים בסדנה הם קמח מולינו שהוא בעל כשרות, גבינות כשרות, ירקות וזהו

  4. האם הסדנה הזו תתקיים מתי שהוא באזור המרכז בשעות הערב.? לטובת אנשי רחובות שעובדים בימי שישי?

    1. דביר בר

      היי דרורית, לצערנו אין כרגע תכנית כזו. במידה ויסתדר – נשמח לראותך

  5. אשמח מאוד מאוד שתארגנו סדנה באמצע השבוע.
    לא משנה בוקר או ערב העיקר לא בערב שבת.

    1. דביר בר

      היי גיטי, הסדנה היא כרגע רק בשישי בבוקר, מדובר בזמן שבו רוב האנשים לא עובדים ופנויים לסדנה. נשמח כמובן לראותך!

  6. היי מה המחיר?

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

לקבלת עדכונים ללא גלוטן במייל

דילוג לתוכן