סדנה איטלקית ללא גלוטן - 20.12.19 - בלוג Wheat Out - עולם שלם ללא גלוטן דביר בר

סדנה איטלקית ללא גלוטן – 20.12.19

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סדנה איטלקית ללא גלוטן שלישית יוצאת לדרך! ב-20.12.19 נכין ניוקי, פסטה, ארנצ׳יני, קנלוני ועוד. הרשמו עכשיו לסדנה

לפני כשלושה חודשים נפגשתי עם רומי  נדלר, שבין השאר, מעבירה סדנאות איטלקיות בביתה המושלם שבקיבוץ מגל (כרבע שעה מחדרה). במהלך המפגש המשותף שלנו הכנו יחד פסטה ללא גלוטן, ניוקי מדהימים, קנלוני מושלם, רביולי ועוד. 

המפגש והתוצרים שלו היו כל כך מוצלחים, עד שהחלטנו יחד לצאת בסדרה של סדנאות ללא גלוטן על מנת להעביר את הידע והכיף שבבישול איטלקי הלאה לקהל הצליאקים, משפחותיהם והציבור שנמנע מגלוטן.

הסדנא הראשונה (והמוצלחת) התקיימה ב-6.9.19, השניה ב-25.10 (את התמונות תוכלו לראות כאן בפוסט) וכעת אנחנו שמחים להכריז על מועד נוסף, שני במספר, לסדנה האיטלקית של רומי נדלר ושלי (דביר בר) שכל כולה ללא גלוטן.

ארנצ׳יני ללא גלוטן. צילום: דביר בר
ארנצ׳יני ללא גלוטן. צילום: דביר בר

הסדנה האיטלקית ללא גלוטן אצל רומי בקיבוץ מגל ושבה גם אני (דביר בר) אקח חלק, תתקיים ביום שישי, 20.12, בין השעות 10:00 ועד השעה 13:00.

מה תלמד רומי בסדנה? הכנת פסטה טריה, ניוקי, קנלוני, ארנצ׳יני ועוד כל מיני הפתעות והכל כמובן ללא גלוטן.

 

רביולי ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רביולי ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רומי נדלר, סדנא איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רומי נדלר, סדנא איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר

עלות הסדנא היא 400 ש״ח למשתתף וישנם רק כ-20 מקומות ולכן מומלץ למהר ולהרשם ממש כאן >>> בוואטסאפ של רומי או במייל: Rominaelacucina@gmail.com
או טלפונית ב- 054-4719254.

  • תנאי תשלום: שריון מקום עם מתן אשראי לביטחון.
    ביטול 3 ימים לפני הסדנה – יגבו דמי ביטול על סך 100 ש"ח.
    ביטול בבוקר הסדנה יגבה מחיר מלא אלא אם כן ימצא ממלא מקום.

 

  • הקמח בו נשתמש בסדנא הוא קמח מולינו האיטלקי.

 

  • נדגיש כי מטבחה של רומי אינו סטרילי מגלוטן אך לצורך הסדנה כל הכלים בהם יעשה שימוש מיועדים אך ורק למנות ללא גלוטן וכך גם משטחי העבודה והסירים.
פסטה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה איטלקית ללא גלוטן. צילום: דביר בר
רומי נדלר ודביר בר. צילום: סלפי
פסטות טריות ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטות טריות ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה טריה ללא גלוטן. צילום: דביר בר
פסטה טריה ללא גלוטן. צילום: דביר בר

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

דביר מבשל

בורקס דפי אורז

בורקס דפי אורז הוא לא רק ללא גלוטן, אלא גם ללא כמויות השמן. כך תכינו אותו בקלות בבית

קרא עוד »

לפוסט הזה יש 6 תגובות

  1. האם יש מפגשים אחר הצהריים /ערב

    1. דביר בר

      היי. בשלב זה לא, נעדכן כמובן במידה ודברים ישתנו

  2. שלום לדביר אבא של התאומים אני בארצות הברית יש לי כמה הערות שמן זית באפיה לא בריא אנא חשוב על סדנה שהיא טבעונית וגם ללא גלוטן בברכה מיכל בייטלר

    1. דביר בר

      היי מיכל. בהחלט תתכן סדנה עתידית שהיא גם טבעונית וגם ללא גלוטן, עוד מוקדם לדעת. לגבי שמן זית – לא נתקלתי במידע בשום מקום שהוא לא בריא באפיה, אשמח שתשלחי לי לינק על מה מבוסס המידע

  3. האם יש הקפדה על כשרות?

    1. דביר בר

      היי מימי. הסדנה מועברת בבית פרטי ואין כשרות לבית פרטי. המוצרים בהם משתמשים בסדנה הם קמח מולינו שהוא בעל כשרות, גבינות כשרות, ירקות וזהו

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

לקבלת עדכונים ללא גלוטן במייל

דילוג לתוכן