הספר עולם שלם ללא גלוטן שכתב דביר בר כולל הרבה יותר ממתכונים, אלא גם מדריך אפיה מקיף. כל הפרטים
הספר עולם שלם ללא גלוטן הוא המתנה המושלמת עבורכם או עבור צליאקי/ת שאתם מכירים. צליאקים ומשפחותיהם יגידו לכם תודה.
בספר, שיצא לאחר שלוש שנות פעילות של הבלוג Wheatout.co.il, יש לא רק מתכונים אלא גם מבוא שלם לבישול ואפיה ללא גלוטן, הסברים על קמחי מקור ועל תערובות קמחים שונות ופרק שלם המוקדש למזווה ללא גלוטן, מה צריך שיהיה בו, על מה אפשר לוותר ומדוע חשובה ההפרדה המוחלטת במטבח הצליאקי ועוד המון המון המון מידע וידע שצברתי במהלך 45 שנה עם צליאק.
אז אילו מתכונים תמצאו בין 100 המתכונים בספר? החל ממתכון לחלה, לחמניות, לחם כפרי, פיתות, קובה, עוגות, עוגיות, ג׳חנון, קובנה, מופלטה, פריקסה ועוד מתכונים רבים אפויים ומטוגנים, ראשונות, עיקריות וקינוחים, עם הסברים מפורטים ותמונות לכל מתכון ומתכון ועוד המון הפתעות שוות.
לרכישת הספר עולם שלם ללא גלוטן לחצו כאן
אז איך תוכלו לרכוש לעצמכם וליקירכם עותק מהספר? היכנסו עכשיו ללינק שכאן והבטיחו לעצמכם עותק במחיר מוזל של 99 ש״ח בלבד (במקום 148 ש״ח) באיסוף עצמי מחולון או מגבעת שמואל בלבד. ברכישת 2 ספרים ומעלה – מחירו של הספר – 95 ש״ח בלבד לעותק.
ניתן גם לבצע משלוח של הספר עד לבית הלקוח באמצעות שליח בעלות של 27 ש״ח בתוך 5 ימי עסקים בלבד.
כל הפרטים ולרכישה, בלינק שכאן.


לפוסט הזה יש 6 תגובות
האם הבפר כולל מתכונים עם קמח מולינו ?
היי יהודה. את כל מתכוני הספר אפשר להכין גם עם קמחי מולינו
הי דביר האים אפשר להכין את בצר הפסטה מראש
היי. כן ולשים במקרר
האם יש נתכונים גם טבעוניים?
היי ליסה. בספר מספר מתכונים טבעוניים ו99 אחוזים ממנו ניתן להכין בקלות רבה עם כל התחליפים הטבעוניים הקיימים כיום בכל מכולת