הגלוטריה נפתחה רשמית

הגלוטריה נפתחה רשמית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אחרי שורה של פופ אפים ובקשות בלי סוף מהקהל, הגלוטריה נפתחה רשמית במקום קבוע ותפעל בכל ימות השנה. כל הפרטים

אחרי שקראתם כאן לפני כשלושה חודשים כי הגלוטריה, מסעדה שכולה ללא גלוטן, עומדת להפתח – השבוע זה קרה: הגלוטריה נפתחה רשמית.

מסעדת השף של ערן זינו, הגלוטריה, שפעלה בשנים האחרונות בקונספט של מסעדת פופ אפ (לשבוע עד עשרה ימים) במתחמים שונים, מצאה בית קבוע ונפתחה השבוע בצפון תל אביב.

הגלוטריה, פעלה בשנים האחרונות בשני מתחמים, הראשון היה מתחם ״נור״ שביפו ואילו בשנה האחרונה, פעלה במתחם ריברסייד (Riverside) אשר ממוקם על גדות נהר הירקון, פועלת החל מהשבוע בכתובת אריה דיסנצ׳יק 5 בתל אביב.

הגלוטריה נפתחה רשמית. שף ערן זינו. צילום: דביר בר
שף ערן זינו. צילום: דביר בר

מסעדת הגלוטריה, ממוקמת היכן שפעל עד לא מכבר בית הקפה ״תחנת לחם״ (כמה סימלי). המסעדה ממוקמת לא הרחק מהסניף הכשר של בית הקפה Lelo שגם הוא ללא גלוטן.

בשלב זה, המסעדה פתוחה בשלב זה להרצה בלבד מדי יום (כולל סופי שבוע) בין השעות 12:00 ועד השעה 17:00 ובקרוב תפעל גם בשעות הערב.

אז מה בתפריט ההרצה של הגלוטריה? ובכן, התפריט מחולק לקטגוריות ׳קטנים׳, ׳סלט׳, ׳פיצה׳, ׳קערות׳, ׳צלחות׳, ׳תוספות׳ ואיך לא ׳קינוח׳.

בקטנות תמצאו צלחת של לחם וממרחים (טעימים ממש) ב-22 ש״ח, חומוס עדשים צהובות (פאבה) ב-32 ש״ח, מאפה גראטן שורשים (44 ש״ח) ועוד. 

בקטגוריית הסלטים תמצאו סלט חסה מפנק ב-46 ש״ח, סלט ירקות דורה ב-48 ש״ח וסלט סלק, פרי העונה וגבינה ב-54 ש״ח.

בקטגוריית הפיצה (שניתן לקבל גם בגרסה טבעונית עם גבינת קשיו) תמצאו את הפיצה הקלאסית ב-62 ש״ח, פיטה ארטישוק וכדורי מוצרלה (72 ש״ח), פיצה זוקיני, בצלים וגבינת עזים (78 ש״ח) ופיצה פטריות ופרובולונה (76 ש״ח).

ב״קערות״ תוכלו למצוא צלחת קומבו ב-56 ש״ח, מנת שייטל ב-58 ש״ח, עוף מפורק ב-56 ש״ח, ניוקי ב-68 ש״ח, פילה סלמון עטוף באורז מלא ב-86 ש״ח, פילה דג ים וירקות מאודים ב-98 ש״ח, שניצל ופירה ב-65 ש״ח, סינטה ב-105 ש״ח ועוד.

בגזרת הקינוחים תמצאו בגלוריה טארט שזיפים וקרם שקדים, עוגת נמסיס שוקולד, טארט לימון, עוגת גבינה או לחם בננה ופקאן, כל אחת ב-36 ש״ח.

 

הגלוטריה, שאינה כשרה, פועלת גם בסופי שבוע ובמקום לא מעט חניה בכחול לבן בתשלום.

המקום החדש מחולק לשני חלקי ישיבה, חלק פנימי ובו 8 שולחנות וחלק חיצוני גדול.

בימים אלו מגייסים השף ערן זינו ויעל אשתו, בעלי המקום גם צוות מלצרים למקום ובקרוב תסתיים תקופת ההרצה והמסעדה תפעל 7 ימים בשבוע, בוקר, צהריים וערב. נאחל להם בהצלחה.

כתובת: אריה דיסנצ׳יק 5, שכונת רביבים, צפון ת״א.

קערת שייטל. הגלוטריה. צילום: דביר בר
קערת שייטל. הגלוטריה. צילום: דביר בר
שניצל ללא גלוטן. הגלוטריה. צילום: דביר בר
שניצל ללא גלוטן. הגלוטריה. צילום: דביר בר
הגלוטריה. מבט מבפנים. צילום: דביר בר
הגלוטריה. מבט מבפנים. צילום: דביר בר
באגטים ללא גלוטן. הגלוטריה. צילום: דביר בר
באגטים ללא גלוטן. הגלוטריה. צילום: דביר בר
ישיבה בחוץ בגלוטריה. צילום: דביר בר
חלק מאזור הישיבה החיצוני בגלוריה. צילום: דביר בר
הגלוטריה נפתחה. צילום: דביר בר
הכנת ניוקי ללא גלוטן בגלוטריה. צילום: דביר בר
לחם ללא גלוטן בגלוטריה. צילום: דביר בר
לחם ללא גלוטן בגלוטריה. צילום: דביר בר

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

סיגלית. מאפיה ללא גלוטן בהרצליה - דולסה T.S.
המלצות בישראל

מאפיה ללא גלוטן בהרצליה

דולסה T.S. מאפיה ללא גלוטן בהרצליה הצטרפה בשנה האחרונה למגוון המאפיות הפונות לצליאקים ומציעות שלל מוצרים ללא גלוטן. קבלו הצצה פנימה

קרא עוד »
הסלט המושלם. צילום: דביר בר
דביר מבשל

הסלט המושלם

הסלט המושלם הוא הרבה יותר מזה, הוא ארוחה מלאה, מזינה, בריאה ויש בה את כל המרכיבים הכי שווים בעולם. הכנסו למתכון

קרא עוד »

לפוסט הזה יש 11 תגובות

  1. אוף. אני רוצה הכול! חוץ מהדברים הטבעוניים.

    1. דביר בר

      מאד טעים, גם הדברים הטבעוניים!

  2. המסעדה כשרה?

    1. דביר בר

      אמונה שלום. כפי שציינתי בדיווח על הפתיחה – המקום אינו כשר

  3. שלום רב, האם יש משלוחים לחיפה? תודה

    1. דביר בר

      היי רותי, אני רק מדווח על מה שקורה בקהילת הללא גלוטן, אני לא שותף במקום עצמו ומציע לך לפנות אליהם ישירות ברגע שיהיה להם מספר טלפון

  4. אכלנו אתמול בגלוטריה ונהנינו מאוד.
    הפיצה הרגילה נפלאה,אי אפשר להשוות לפיצות התעשייתיות של רשתות הפיצה.מאפה ריקוטה עם דובדבנים מומלץ בחום.

  5. ציפיתי לתפריט אחר בגלטוריה, דברים שקשה יותר למצוא במסעדות כמו לזניה, רביולי…

    1. דביר בר

      בכל תפריט יהיו כאלה שיתחברו יותר ויתחברו פחות

  6. במסעדת פופ אפ אכלתי חצ׳פורי מושלם האם יש גם את המאכל הזה בתפריט במקום החדש

    1. דביר בר

      היי טל. החצ׳פורי אכן היה להיט. כרגע המסעדה סגורה. כשתשוב לפעול הייתי מתקשר ומברר מולם ישירות

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

לקבלת עדכונים ללא גלוטן במייל

דילוג לתוכן