מסעדת הפופ אפ ללא גלוטן, הגלוטרייה, חוזרת בסוכות 2018 - בלוג Wheat Out - עולם שלם ללא גלוטן דביר בר

מסעדת הפופ אפ ללא גלוטן, הגלוטרייה, חוזרת בסוכות 2018

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מסעדת הפופ אפ של השף ערן זינו, הגלוטריה, חוזרת בפעם החמישית והפעם - בסוכות. כל הפרטים

מסעדה שיש בה גם שניצל ללא גלוטן, גם לזניה ללא גלוטן, גם פיצות ללא גלוטן וגם לחמים ועוגות טריות ללא גלוטן? הגלוטריה, מסעדת הפופ אפ של השף ערן זינו ושכולה על טהרת הללא גלוטן, חוזרת לפעול ל-10 ימים בחול המועד סוכות במתחם הגלריה נור ביפו, החל ב-21.9 ועד ה-2.10.

הגלוטרייה, תמוקם כמו בפעמים הקודמות בחלל של בית נור ביפו, שם הוצבו שולחנות וספסלי עץ לישיבת הסועדים – כשכל המנות יהיו בהגשה עצמית.

בין המנות שיוגשו בגלוטרייה בחול המועד סוכות: ארנצ'יני מוצרלה (כדורי מוצרלה עטופים עגבניות מיובשות ומנגולד, עם ציפוי פירורי לחם פריכים במיוחד, קטשופ פלפלים אדומים) 42 שקל, חאצ'פורי בשר (תבשיל שפונדרה מפורר לחוטים עם קרם שורשים, בצל מתקתק, ציר בקר, עטוף בצק שמרים דק עם ציר בקר, טחינה קשיו וגרמולטה פטרוזליה ולימון) 48 שקל, שניצל ופירה – 54 שקל ולזניה עגבניות וגבינות – 56 שקל.

עוד בין המנות שיוגשו להנאת הצליאקים, פיצה מרגריטה (58 שקל), פיצה ארבע גבינות – 64 שקל) וכמבן שבתפריט תוכלו למצוא גם סלטים, דג סלמון ומנות נוספות.

גם מקומם של הקינוחים לא נפקד מהתפריט בגלוטרייה ותוכלו להתענג במקום על וואפל בלגי מקמח שקדים עם גלידה, קרם וניל, פירות טריים וטופי מלח ים ( 32 שקל), פחזניה ענקית ממולאת מוס פרלינה ואגוזי לוז עם טוויל שוקולד, וטופי לוז (32 שקל) וסניקרס ענק מבוטנים בקרמל, שברי עוגיות קרמל ושוקולד חלב (32 שקל).

בגלוטרייה תפעל גם עמדה למכירת לחמים מקמחים מיוחדים כמו טף, קינואה, פשתן ותירס כמו לחם זיתים בצל ואורגנו, לחם קינואה ופשתן, לחם פאן דה מי, לחם קשקבל ועלי גפן ולחם גרעינים. מחירי לחמים 28-36 שקל לכיכר.

בעמדת המעדנייה ימכרו גם עוגות שמרים פרג, שמרים שוקולד ושמרים אגוזים וקינמון, עוגת שוקולד מושחתת, עוגת גבינה אפויה, עוגת לימון בחושה, עוגת גזר בחושה, ברואניז שוקולד, טארט פירות אפויים עם קראמבל, עוגת אננס אפויה עם בצק שקדים וגם סברינה.

כתובת: פנחס בן יאיר 5, מתחם שוק הפשפשים, יפו. להזמנת מקומות: 054-4460303
לא כשר

שעות פתיחה: 11:00-21:00.
בימי ראשון (23.9 ו-30.9, ערבי החג): 11:00-16:00

יש לי הרגשה שתרצו לקרוא גם את הפוסטים האלה

פסטה בולונז ללא גלוטן. צילום: דביר בר
דביר מבשל

פסטה בולונז

פסטה בולונז היא לא רק מנה טעימה אלא גם קלה מאד להכנה. כך תכינו בבית שלב אחר שלב פסטה בולונז ללא גלוטן

קרא עוד »
בורקס גבינה ללא גלוטן. צילום: דביר בר
דביר מבשל

בורקס גבינה

בורקס גבינה ללא גלוטן בגרסה חדשה לכבוד שבועות. כך תכינו בבית את הלהיט של החג: בורקס דפי אורז

קרא עוד »
לחמניות בשר. צילום: דביר בר
דביר מבשל

לחמניות בשר

לחמניות בשר הן מאפה שהוא ארוחה שלמה. קבלו מתכון עבור לחמניות בשר ללא גלוטן שלא תפסיקו להכין והצליאקים שלכם יתמכרו אליהן

קרא עוד »

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

לקבלת עדכונים ללא גלוטן במייל

דילוג לתוכן